Vind het verhaal

Vind het verhaal is een verrassend programma voor kindermiddagen in kerken, met zondagsscholen en voor het basisonderwijs. Tekenen, het maken van voorwerpen, een workshop poseren voor de camera, kostuums en een greenscreen fotoshoot resulteren in een mooie Bijbelse zoekplaat waar de kinderen zelf op voorkomen.

Van tevoren worden er een aantal Bijbelverhalen uitgekozen die in de zoekplaat moeten komen. De kinderen gaan in groepjes aan de slag om de tekeningen te maken die bij hun verhaal horen. Daarna komt de workshop poseren voor de camera, zodat de kinderen kunnen oefenen voor de fotoshoot. Als ze klaar zijn hiermee gaan ze in de greenscreen fotostudio op de foto in Bijbelse gewaden. Tot slot moeten er ook nog extra zoektekeningen/voorwerpen worden gemaakt.

Na afloop van het project verwerkt Held & Bloem Producties alles tot een fantastische zoekplaat waar allerlei Bijbelverhalen op te vinden zijn, alle kinderen op voorkomen en er heel veel te zoeken valt. Alle kinderen krijgen een A2 poster voor op hun slaapkamerdeur en de kerk of school kan ook een exemplaar groot laten afdrukken op canvas, zodat deze een prominente plek kan krijgen.

Het project duurt ongeveer 3 uur.

In kerken en zondagsscholen kan dit project worden gedaan met groepen tot 80 kinderen, in de hele basisschool leeftijd. Op basisscholen is het project vooral geschikt voor de bovenbouw.

De all-in prijs van het project inclusief A2 posters voor alle kinderen is € 750,-  (excl reiskosten)

We kunnen ook een canvas van de poster laten maken. Voor meer informatie, mail naar: info@heldenbloem.nl of bel: 06-15072971