Testimonials en voorwaarden

Testimonials/ reacties van scholen:

  • Veruit één van de leukste opdrachten die ooit is gedaan!
  • Super enthousiaste docent! Veel variatie en leuke werkvormen!
  • Een keer heel iets anders dan wat we altijd doen!
  • Heel professioneel, en dat zagen de kinderen ook, wat het extra leuk maakt!!
  • De kinderen waren zelf enthousiast en actief bezig. Daarnaast konden ze de opdrachten prima (vaak in groepsverband) uitvoeren en werd er een beroep gedaan op: creatief denken/handelen, samenwerken en overleggen. Daarnaast was alles wat ze bedachten/maakten goed, zodat alle kinderen een positieve bijdrage aan het boek hebben geleverd.
  • "Dit project heeft een grote toegevoegde waarde gehad in de Kinderboekenweek. De professionele wijze waarop dit project geleid werd, heeft voor een geweldige dag gezorgd! De bijbehorende youtube filmpjes waren erg leuk. Dit zorgde al voor een hoop enthousiasme voor de daadwerkelijke uitvoering van het project."
  • Alles was zeer doordacht en goed voorbereid. Aanstekelijk enthousiasme. Zelden zo'n goed project gezien. 75 Bovenbouwkinderen een hele dag weten te boeien!!!

 

Voorwaarden bij boekingen 

Bij boeking van projecten, voorstellingen, concerten en workshops via Held & Bloem Producties gaan we uit van alle redelijkheid. Een afspraak is een afspraak. In een geval van overmacht (vanuit welke kant ook) zullen we een alternatieve datum proberen te zoeken. Wij willen onze klanten graag tevreden houden en zo zijn er de afgelopen 10 jaar geen kwade woorden gevallen.

Bij het eenzijdig annuleren van een boeking binnen 60 dagen voor de afspraak brengen wij 50% van het totale bedrag in rekening. Bij het annuleren van boekingen binnen 30 dagen wordt 100% van het bedrag in rekening gebracht.