Boeksterren

Boeksterren is een dagvullend en interactief programma voor de basisschool, waarin de leerlingen samen een echt boekje maken. De dag staat in het teken van brainstormen, schrijven, ontwerpen, workshops, kostuums en een professionele fotoshoot met greenscreen.

Bekijk de trailer

De leerlingen worden de sterren van hun eigen boek en gehuld in kostuums, beelden ze hun verhaal uit. De scènes worden gefotografeerd. De foto's en onderdelen die de leerlingen ontwerpen en schrijven worden na afloop van de dag door de kinderboek-illustrator van Held&Bloem Producties verwerkt tot een fantastisch strip/prentenboek.

Het resultaat is een uniek boek, waarin de kinderen de hoofdrollen spelen en iedereen inbreng heeft gehad. Elk kind komt minimaal 2 keer in het boek voor en iedereen kan iets in het boek aanwijzen dat hij of zij heeft bedacht en gemaakt. Ook worden alle namen van de leerlingen als 'de boeksterren' in het boek opgenomen. Het boek wordt echt iets van de de kinderen zelf, een concreet resultaat en een prachtige herinnering. Iedereen krijgt de mogelijkheid een exemplaar te bemachtigen.